top of page

YHTEISTYÖSSÄ

Kenttäratsastaja Axel Lindberg

Asun Sipoossa missä pidän valmennustallia vanhempieni kanssa. Tallissa on kaiken ikäisiä hevosia, sisäänratsastuksessa olevia nuoria hevosia ja vanhempia kansainvälisellä tasolla kilpailevia.

 

Kun istuu satulassa lähes koko päivän on tärkeää että satula sopii  myös ratsastajalle. Siksi Bates satulat ovat minun valintani. Satulat sopivat monen eri hevosen selkään ja ovat tarpeen mukaan helppoja muokata.

axel.jpeg
axel3.jpeg
axel2.jpeg

Kenttäratsastaja Bea Vallgren

Hei, Minun nimeni on Bea Vallgren, valmentaudun ja kilpailen kenttäratsastuk-sessa. Tällä hetkellä minä ja hevoseni asumme ja treenaamme saksassa. Kuulun myös Suomen kenttäratsastuksen maajoukkuees-een. Minulla on kaksi päähevosta Baleno ja Octano de peñaflor, sekä nuoria hevosia kasvamassa.

Tämä kisakausi on minun ensinmäinen juniori vuosi jolloin tähtään junioreiden EM kilpailuihin. Käytän kaikilla minun hevosilla Bates satuloita. Kouluratsastuksessa Artistea, maastossa Advantaa ja esteillä vicktrixiä. On mahtavaa kun satulat sopivat kaikille minun hevosille ilman ihmeellisiä lisä-osia.  Niissä on myös todella helppo ratsasta-jana istua. On tärkeää että on hyvä tukiverkosto sekä hevosella on kaikki hyvin. Olen aina voinut luottaa Satulapalvelut Maria Paavolan ammattitaitoon.

277967131_742793403548749_7592109391584868669_n.jpg

Jyri "Jykke" Malmström 

Minä suosittelen lämpimästi Bates Artiste satulaa koska sopii erittäin moneen eri selkään ja kätevästi muokattavissa tarpeen mukaan paikan päällä sopivaksi. Ja satula ohjaa mm kokemattomankin ratsastajan hyvään tasapainoon. T. Jyri "Jykke" Malmström 

WhatsApp Image 2021-12-17 at 12.31.52.jpeg

Porvoon Ratsutalli 

Porvoon ratsutalli on valinnut kestävät ja luotettavat satulat Te-Ma satulapalveluista.

Tutustu lisää Porvoon ratsutalliin heidän sivuillaan: https://www.porvoonratsutalli.fi

porvoonratsutalli_logo.png
bottom of page